Webáruház használati feltételek

Köszöntjük a eutel.hu webáruházában!

 

Vásárlás előtt kérjük, olvassa el a vásárlási feltételeket és a szállítási információkat!

 

1. Belépés/Regisztráció

Az eutel.hu webáruház főoldalán a jobb oldali menüsor, Belépés menüjében található Regisztráció menüpontra kattintva kérjük, adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait!

A regisztráció során meg kell adnia a teljes nevét, egy felhasználónevet (belépő kódot), az e-mail címét, és egy jelszót, a számlázási és szállítási címet és az Ön telefonszámát. Így, ha szükséges, kapcsolatba tudunk lépni Önnel a szállítás és a rendelés végett. Kérjük, hogy működő e-mail címet adjon meg!

 

Rendelését leadhatja webáruházunko keresztül vagy emailben Az eutel.hu webáruház jogosult visszautasítani mindazon regisztrációs igényt, amelyben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra enged következtetni, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. Emailes rendelés esetén kérem adja meg számlázási szállítási adatait valamint elérhetőségét és a megrendelni kívánt termék pontoss megnevezését és mennyiségét

 

A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti a eutel.hu vevőszolgálatnak küldött e-mail útján. A regisztrált felhasználó regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy a eutel.hu vevőszolgálat részére e-mailben hírleveleket, akciókról szóló értesítéseket küldjön. A regisztrált felhasználó a vevőszolgálatnak küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni. A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, járhat el. A regisztráció során megadott adatait az eutel.hu, a hatályos törvényeknek megfelelően kezeli . (Lsd. Adatvédelmi nyilatkozat)

 

A regisztrációs adatlap kitöltése után Ön az eutel.hu webáruháztól egy automatikus e-mailt kap. 

A regisztrációkor megadott adatok az eutel.hu webáruház főoldalán, a jobb oldali menüsor Belépés menüjében találhatók. A Fiók karbantartása menüpontra kattintva igény szerint módosíthatók. Ha már regisztrált, a Bejelentkezés menüpontban a belépő kódját és jelszavát beírva be tud jelentkezni, és vásárolni.

 

2. Böngészés

z eutel.hu webáruház termékei kategóriánként csoportosítva találhatók meg az oldalon. A termékek között böngészve Ön a kosárba teheti a megvásárolandó termékeket.

 

3. Kosár megtekintése és megrendelés

Kosarában áttekintheti a kiválasztott termékeket, majd a "Kosár megrendelése" gombra kattintva folytathatja a vásárlást. Kérjük ellenőrizze a szállítási és a számlázási címet, amire a számlát kiállítjuk!

 

4. Fizetés

Az eutel.hu webáruház vásárlói a következő fizetési lehetőségek közül választhatnak:

 

  • Banki átutalás: a leadott megrendelés visszaigazolása után kérjük a számla végösszegét bankszámlánkra átutalni
  • Bankkártyás fizetés: s megrendelt termék vételárát bankszámlánkra előre bankkártyás fizetésel is ki lehet kifizetni
  • Utánvét: a csomag ellenértékét a posta alkalmazottja veszi át Öntől készpénzben.

 

5. Megrendelés visszaigazolása

A megrendelés visszaigazolásáról e-mailt küldünk Önnek. A visszaigazolást követően élő a rendelése.

 

6. Házhoz szállítás

A következő kiszállítási lehetőségek közül választhatnak vásárlóink:

  • futárszoldálattal történik előre egyeztetett időpontban

 

A kiszállítás költségeiről bővebben a "Szállítás" menüpont alatt olvashat.

 

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a kiszállított termékkel kapcsolatban haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.

 

7. Jótállás, szavatosság, szerviz

Az eutel.hu webáruházban vásárolt termékek esetén a szavatossági igény a számla eredeti példányával, és amennyiben van, a jótállási jeggyel érvényesíthető.

Az eutel.hu webáruház az általa értékesített termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Ha a jótállási jegyen található szakszerviz-információ, hívja az ott szereplő telefonszámot!

 

Az eutel.hu webáruház kizárólag új termékek értékesítésével foglakozik. A termékleírásban megjelölt vételár, 1 db termékre vonatkozik, Forintban (HUF) értendő és tartalmazza az ÁFÁ-t is. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős. A modellek és technikai paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. Műszaki változás joga fenntartva.

 

Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az akciós áruk esetében az akciós ár minden esetben csak a készlet erejéig tart.

 

8. A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően 12 órán belül a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást e-mailben jelezheti.

 

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta!

 

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén az eutel.hu webáruház az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. Az eutel.hu webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat!

 

9. Felelősségkorlátozás

Az eutel.hu webáruház jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.

 

Vevőszolgálat

Írjon nekünk az kereskedelem@eutel.hu email címre.
Vevőszolgálat száma: 06 30 86 48 228

 

Szolgáltató

Név: VIPTEL Kft. 
Cím:6721 Szeged, Felső Tisza part 19-20

Cégjegyzék szám: 14901863-4778-113-01
Adószám: 23903708-2-06

Bankszámla szám:
CIB bank: 10700433-67239090-51100005

Levélcím: 6721 Szeged, Felső Tisza part 19-20
Tel.: 06 30 86 46 228
E-mail: kereskedelem@eutel.hu