Polycom CX3000 VOIP alapú konferencia készülék

KonferenciaSKU00044

Rendelésre / 3 munkanap!

Polycom CX3000 egy kifejezetten Microsoft Lync–re optimalizált konferencia telefon HD Voice technológiával.

Bővebb leírás

231 061 Ft‎ Adóval
181 938 Ft‎ Áfa nélkül

Egyéb infó

Beépített Power over Ethernet , hálózati adapter is elérhető

A Microsoft Lync Server 2010 környezeti feltételeihez szabott Polycom CX3000 IP konferencia készülékével kivételesen valósághű tárgyalásokat bonyolíthat: Polycom HD Voice technológiája kristálytiszta hangzást, míg az eszköz Lync Server kompatibilitása könnyű beüzemelést és kezelhetőséget garantál.

 

A készülék Microsoft Lync 2010 szoftvere a beszélgetések minden résztvevője számára egy ismerős, felhasználóbarát kezelő felületet biztosít. A nagyméretű, nagy felbontású színes kijelző, valamint a navigációs billentyűk segítségével rendkívül egyszerűen kezelheti a hívásokat, valamint a további funkciók elérését és használatát is elősegítik. USB portjának és Power-over-Ethernet (PoE) csatlakozási lehetőségének köszönhetően zökkenőmentesen és rendkívül egyszerűen telepíthető illetve összekapcsolható Lync 2010 szoftverrel már rendelkező számítógépekkel is.

 

A Polycom HD Voice technológia használatával a készülék nagy mértékben hozzájárul a tárgyalások hatékonyságának növeléséhez, egy hagyományos, több résztvevő bekapcsolásával zajló találkozót egy személyes megbeszélés szintjére emelve. A Microsoft RTAudio és a Polycom akusztikai megoldásait kombinálva olyan részlet gazdag és valósághű hangminőségben lehet része, amilyet csak személyes találkozások alkalmával tapasztalhat!

 

Minőségi és színvonalas akusztikai és audio teljesítményt tekintve a Polycom CX3000 IP konferencia készülék a legjobb példája annak, hogy miért a Polycom a hasonló eszközök piacvezető gyártója, csaknem 20 éve. Full-duplex technológiájukon keresztül a legutóbbi visszhang szűrő fejlesztéseken keresztül, egyedül a Polycom készülékei biztosítanak tökéletes és kompromisszumok nélküli megoldásokat konferencia beszélgetések lebonyolításához. Három, rendkívül érzékeny mikrofon garantál 3600-os lefedettséget, valamint azt, hogy a felhasználó akár 4 m-es távolságból is tökéletesen és kristálytisztán érthető marad. Mindezek mellett további fejlesztések gondoskodnak arról, hogy a beszélgetések zavartalanságát ne befolyásolhassák mobil- illetve egyéb vezeték nélküli készülékek.

 

A Polycom a legátfogóbb hang- és video megoldásokat kínálja Microsot Unified Communications környezethez igazítva. A Microsoft és a Polycom teljesen egységes, intuitív együttműködő rendszerei lehetővé teszik egyaránt magánszemélyek valamint csoportok számára is, hogy bárhol, bármikor és bármilyen környezetben azonnali, stabil és tökéletes minőségű kapcsolatot alakíthassanak ki – az üzleti életben így azonnali információ áramlás mellett elősegítve a megalapozottabb döntéseket.

Termékjellemzők:

  • Polycom HD Voice technológia – valósághű hangzást garantál
  • Akár 4 méteres hatótávolság
  • Nagyméretű, színes TFT kijelző
  • HD szélessávú hangzás, az elérhető legjobb hangminőségért
  • Microsoft Lync 2010 Phone Edition szoftver
  • Egyszerűsített PIN hitelesítés - egyszerű bejelentkezés a személyre szabott tartalom megtekintéséhez
  • Szabadalmaztatott Polycom Acoustic Clarity ™ technológia
  • Könnyű hozzáférés a naptár és a névjegyzék könyvtárhoz
  • Beépített Power over Ethernet , hálózati adapter is elérhető

Vélemények

Írd meg véleményed

Polycom CX3000 VOIP alapú konferencia készülék

Polycom CX3000 VOIP alapú konferencia készülék

Polycom CX3000 egy kifejezetten Microsoft Lync–re optimalizált konferencia telefon HD Voice technológiával.

Írd meg véleményed