AstBoxes  mini VoIP telefonközpont Nagyobb

AstBoxes mini VoIP telefonközpont

Irodai IPPBX VOIP telefonk

Rendelésre / 3 munkanap!

Piacon egyedülállóan kedvező árú és tulajdonságú telefonrendszer!

Bővebb leírás

108 814 Ft‎
85 680 Ft‎ Áfa nélkül

Egyéb infó

VoIP IP Business PBX

VoIP telefonközpont (szerver) leírása:

Részletes termékismertető
Processzor típus: Intel® ATOM D410
Processzor Foglalat: s479 ATOM
Chipset: Intel® NM10 Chipset
FSB: 533Mhz
Memória Típus: DDR2 800MHz 1Gb

Merevlemez: 160 Gb sata2
Integrált VGA: Intel® GMA X3150

IEEE1394: Nincs
AUDIO: 4csatorna HD
LAN: 1x10/100
Forma: M-ITX

Telepítés, támogatás

Az ügyfelek számára a megvalósított megoldás kulcsrakész rendszert kínál. Az általunk forgalmazott IP alapú telefonközpont és eszközöket igény szerint telepítjük, felkonfiguráljuk, és karbantartjuk.Kis áramfogyasztású alaplap(Alacsony áramfogyasztás jellemzi (1-8watt) melynek méretei nem haladják meg a 25 cm x 25 cm, valamint a forgó és így kopó alkatrészek száma minimális, nincs h?t? ventilátor így szinte zajmentes valamint hosszú éveket képes beavatkozás nélkül üzemelni.


Egyszerűen konfigurálható a webes adminisztrációs felületnek köszönhetően, így a telefonközpont "programozásához" nincs szükséged többé szakemberre. A telefonközpont beállítása olyan egyszerű, mint egy router beállítása. A webes adminisztrációs felületen a beállításokhoz részletes leírást találsz.

Ezen készülék akár 30 párhuzamos hívás kezelésére is alkalmas valamint a kivalló lehetőségeket biztosító telefonközpont szoftver korlátlan lehetőségeket biztosít ügyfelein részére.

Opcionálisan bővíthető analóg vagy isdn fővonali kártyákkal, így bekötheted földi vonalaidat. De meglévő számaidat VoIP-ra is "áthordozhatod", kihasználva az igen kedvező percdíjakat, és ebből ügyfeleid semmit nem vesznek észre.

Természetesen hangposták állnak rendelkezésedre létező és virtuális mellékeiden. A hangposták személyre szabhatóak, jelszóval védettek és a hangüzeneteket e-mailben is megkaphatod.

Funkciók

» hívószámkijelzés
» hívásátadás
» hívásátirányítás
» hívásvárakoztatás
» csengetési csoportok
» csengetés-vándorlás
» konferenciahívás
» hangposta rendszer (Voicemail rendszer: message to email + WEB User felület)
» fax to e-mail szolgáltatás
» híváskorlátozás
» hangbemondás
» tartás zene (MP3 formátumban)
» részletes forgalmi kimutatás (PDF formátumban)stb.

· A rendszer egy Linux alapú önálló szerver számítógépen fut és nincs szükség hagyományos PBX hardverre. Kialakításakor a rugalmasság, a flexibilitás és a megbízhatóságon volt a hangsúly.

· A szoftver támogatja és használja az európai és amerikai jelzésrendszer típusokat. Képes mind a hagyományos telefonszolgáltatók, mind mobilszolgáltatók nyilvános hálózataival, akár analóg akár digitális ISDN BRI/PRI vonalakon keresztül kapcsolódni.

· A hagyományos alközpontoktól eltérően a rendszer Voice Over IP működéséhez nincs szükség speciális hardver elemekre. Az IP telefonok mellett a rendszer kezeli a hagyományos telefon készülékeket (ezeket adapterek segítségével) és használható az általunk telepítethető soft phone alkalmazással is.

· Műszaki javaslatunk komplett alközponti szolgáltatást nyújt ügyfeleink számára. A hagyományos funkciók mellett megemlítjük a hívószám kijelzést, a SIP és H.323 protokollokon történő kommunikációt, a konferenciakezelést, és a telefonkönyv kitárcsázó funkcióval szolgáltatásokat).

Alközpont – PBX
 Egy olyan alközpont, amely versenyez mind tulajdonságban mind működésben a hagyományos alközpontokkal. 
Más hagyományos alközpontok jóval drágábbak, nagymértékben licence függők, és saját bővítőkártyáit és rendszerkészülékeit kell használni.


 Jóval költséghatékonyabb, alacsony karbantartás igényő, flexibilis és együttmőködik minden hang- és adathálózattal. 
 Egy ISDN BRI vagy ISDN PRI kártyával, egy hagyományos PC-vel, és a megfelelő szakmérnök segítségével le lehet cserélni egy hagyományos alközpontot, vagy a régi alközponthoz kapcsolódva VoIP képessé tehető a régi berendezés, miközben persze jelentősen bővül a szolgáltatások listáját. Az Asterisk szoftverbe integrálva van a szokásos IP telefon protokollok (pl H.323, SIP). Az analóg telefonok, gyártótól függetlenül használhatóak a rendszerben. Az Asterisk rendszerek szilárdan és stabilan működnek 

· Intelligens Válaszadó Rendszer – IVR
 Flexibilis IVR képessége megengedi, hogy a felhasználó akár adatbázis integrációt is használjon, és a menük hangállományait meghallgassa. Használhatunk MySQL-t vagy egyéb nyílt rendszerű adatbázist. Az Asterisk IVR-ban normál tone vezérléseket lehet kiadni. Adatbázisba képes rekordokat írni, adatbázisból képes adatokat lekérdezni. 
Az IVR-ban több szintű fa (menü) struktúra alakítható ki.

Automata kezelő – Auto Attendant
 Automata-kezelő tartalmaz hangbemondásokat, „zenetartásban” szolgáltatást, hangüzenet továbbítást további lehetoségekkel (e-mailküldés). Hívástartás közben választható, hogy zenét vagy el?re rögzített szöveget hallgasson az ügyfél. Különálló automatakezelő funkciók használhatóak, különböző helyzetekhez. A hangposta flexibilisen használja a mellékeket, dolgozói osztályokat, címtárakat. Az Asteriskben a hangposta kapacitás csak a szerver PC kapacitásától függ, szemben a hagyományos alközpontokéval, amelyek licence kötelesek.· Konferencia híd – Conference Bridge
A „Meet Me Bridge” teljes funkcionalitása integrálva van az Asterisk-be, és támogatja a több résztvevős üzleti konferenciabeszéléseket is. A konferencia vezetője tudja meghatározni, hogy csak hallgatni vagy hallgatni és beszélni is lehessen a konferencián belül. Ha a konferencia vezetője kiszáll a beszélgetésből, akkor a kapcsolat megszűnik. Minden különböző beszélgetésnek különböző PIN kódja lehet, így akár egy időben több konferenciát is fel lehet építeni.· Média szerver – Media Server
 Megnöveli a meglév? alközpontok és átjárók tulajdonságait PSTN vagy IP szolgáltatásokkal. Használható, úgy, mint egy hagyományos rendszer, vagy mint egy soft switch. Az Asterisk bővített szolgáltatásokkal és funkcionalitásokkal rendelkezik a hangposta- és a konferencia szolgáltatások terén. Távoli irodákba, telephelyekre minimális költségráfordítással helyezhetők ki VoIP mellékek, melyek úgy muködnek, mintha készülékek egy telephelyen lennének (a telephelyek, irodák közötti telefonálás ingyenes). 

· VoIP és Protocol átjáró – VoIP and Protocol Gateway
 Széles körben támogatja a hagyományos TDM és a VoIP protokollokat, rugalmas átjáró kezelést biztosít a különböz? csatornákon. Az Asterisk használata nem csak egyszerű, hanem könnyen kommunikál más telefonos csatornákkal, pl.: E1/T1, PRI, BRI, SIP stb. Ez lehetővé teszi a különböző átjárók használatát, redundánssá tételét. 

· VoIP kapcsoló – VoIP Switch
 Egy olyan soft switch, amely helyettesíti a hagyományos TDM alapú alközpontok tudását. Megtalálhatóak benne a mellékek, az átjárók, média szerverek és egyéb Asterisk szerveralkalmazások. Kezelni tud bármilyen virtuális VoIP protokollt, megtalálható benne SIP, IAX, H.323, MGCP, és a Skinny. 

· Hívás rekordok – Call Detail Records (CDR)
 Folyamatosan gyűjti a hívás rekordokat és küldi a címtárnak. Ezekből a rekordokból lehet kinyerni a fontos információkat, statisztikákat (pl.: díjszámlázó szoftvernek Call Center alkalmazásoknak). Ezek a hívásrekordok érkezhetnek mind kimenő mind bejövő hívásokból. 

· Call Center funkcionalitás 

Vélemények

Írd meg véleményed

AstBoxes  mini VoIP telefonközpont

AstBoxes mini VoIP telefonközpont

Piacon egyedülállóan kedvező árú és tulajdonságú telefonrendszer!

Írd meg véleményed