JABRA Pro 9450 DECT Headset 9450-25-507-101

809

Rendelésre / 3 munkanap!

DECT headset multifunkciós technológiával

Bővebb leírás

126 603 Ft‎
99 688 Ft‎ Áfa nélkül

Egyéb infó

A Pro 9400 sorozat vezeték nélküli headset-jei az elsők a Jabra termékkínálatából felhasználóbarát érintőképernyős technológiával az egyszerű híváskezelés érdekében.

 A mai üzleti kommunikációs megoldások számtalan variációt kínálnak vezetékes asztali, mobil vagy akár IP alapú híváskezelésekre, melynek eredményeként gyakran előfordulhat, hogy számtalan elfoglaltsága miatt nem tud időben minden lehetséges vonalon hívásokat bonyolítani, beérkező hívásokat fogadni. Hasonlóan zsúfolt munkakörnyezet igényeihez készült a Jabra PRO 9400 headset-sorozata, melynek Multiuse technológiája segítségével minden hívást könnyedén fogadhat egyetlen headset használatával, egy egyszerű gombnyomással.

 

Akár három készüléket – asztali telefont, mobilkészüléket vagy IP telefont – is összekapcsolhat DECT alkalmazásával az érintőképernyős, stílusos kialakítású alappal – így akár 150 méteres mozgásszabadságot biztosít. A SmartSetup segítségével az érintőképernyőn követheti a készülék üzembe helyezését valamint kiválaszthatja a kívánt beállításokat. Ezt követően a színes ikonok és az intuitív menü használata már pofonegyszerű.

Számos audio-jellemzője révén a Jabra PRO 9400 fejhallgatói kivételes hangminőséget és hallásvédelmet nyújtanak. Zajszűrő technológiája és fejlesztett DSP rendszere gyakorlatilag minden háttérzajt kiszűr, így minden esetben kristálytiszta hangzást élvezhet, míg SafeTone technológiája megakadályozza a hirtelen és kellemetlen magas hangokat, miközben egyenletes és megfelelő hangerőt biztosít.

  • Egyszerű és felhasználóbarát híváskezelés, akár asztali, akár IP telefon esetében
  • Könnyen és gyorsan beüzemelhető az Interactive Setup segítségével
  • Négy hívásfogadási lehetőség: fejhallgatón, érintőképernyőn, PC Call Manageren vagy billentyűzeten keresztül

Vélemények

Írd meg véleményed

JABRA Pro 9450 DECT Headset 9450-25-507-101

JABRA Pro 9450 DECT Headset 9450-25-507-101

DECT headset multifunkciós technológiával

Írd meg véleményed