Plantronics Blackwire C520 Stereo USB Headset 88861-01

Rendelésre / 3 munkanap!

37 400 Ft‎
29 449 Ft‎ Áfa nélkül

Egyéb infó

BLACKWIRE 500-as sorozat legujabb tagja
Vezetékes USB megoldás egy mindég használatra kész, stabil üzemelést biztosító megoldás. Ismerje meg a Blackwire® 500 Series vezetékes USB headset iparág-első intelligens érzékelő ™ technológiával ellátott készülékét. Könnyen kezelhetővé teszi PC hívásait. Kialakítása kényelmes és nem megterhelő viselést biztosít akár egész napon keresztül.

Smart szenzor technológia
Ezen iparág egyik legtapasztaltabb résztvevőjeként a Plantronics lehetővé tett egy nagyszerű intelligens érzékelő ™ technológiát, amely lehetővé teszi, hogy a hívásokat a fejhallgató felvételével aktiváljuk és élesbe hozzuk a hívásokat.

Kiváló hangminőség
Mely PC széles sávú, zajszűrő mikrofon és hi-fi sztereó hang (C520), a BLACKWIRE 500-as sorozat egy igazán kiemelkedő hangélményt - így ideális a konferenciahívás, webináriumok, zenét hallgatni, és egyéb multimédiás. A Dynamic EQ funkció optimalizálja a hangminőséget, amikor a hívásokat, és automatikusan beállítja az EQ beállításokat, ha zenét hallgat, vagy multi-média.

COMFORT és a hordozhatóság
Ultra-puha műbőr fülpárnák és a fejpánt biztosítja az egész napos kényelmet és biztos illeszkedést. A füllhallgatók üsszehajtogatása lehetővé teszi a könyed szállítás és a hordtáskába történő elhelyezését.

Szinte bármely VoIp softphone hívásai írányíthatóak ezen készülékkel.

Vélemények

Írd meg véleményed

Plantronics Blackwire C520 Stereo USB Headset 88861-01

Plantronics Blackwire C520 Stereo USB Headset 88861-01

Írd meg véleményed