Plantronics Blackwire C710-M Headset Microsoft Lync 87505-01 Nagyobb

Plantronics Blackwire C710-M Headset Microsoft Lync 87505-01

Rendelésre / 3 munkanap!

Az új UC headset, USB és Bluetooth támogatással, kifejezetten Microsoft Lync alkalmazás számára optimalizálva

Bővebb leírás

50 892 Ft‎
40 072 Ft‎ Áfa nélkül

Egyéb infó

Blackwire 700 sorozat

A vezetékes megoldások megbízhatósága vezeték nélküli kivitelben. A Blackwire 700 sorozat sokoldalú fejhallgatói kiváló hangzást és problémamentes Bluetooth kapcsolatot biztosítanak, akár mobiltelefonok vagy számítógépek esetében is. Élvezze az utolérhetetlen, kristálytiszta hangminőséget, az egyedülálló SmartSensor technológiát, mely lehetővé teszi, hogy a fejhallgató felhelyezésekor már automatikuson fogadhassa hívásait, és az igény szerinti vezeték nélküli kialakítást, és ezáltal nagyobb mozgásszabadságot.

Dual csatlakozás

A Blackwire 700 headset-jei könnyen alkalmazhatóak IP alkalmazásokkal és mobiltelefonokkal is – egyesítve a hagyományos megoldások kényelmét és megbízhatóságát a vezeték nélküli készülékek szabadságával és rugalmasságával. Ideális megoldás akár számítógépes hang-alkalmazások, mobil telefonok esetében.

SmartSensor technológia

A SmartSensor technológia lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal fogadja hívásait – egyszerűen a fejhallgató felhelyezésével! Hasonlóképpen multimédiás alkalmazás esetén a fejhallgató eltávolításával lehetősége van leállítani a lejátszást!

Utolérhetetlen tiszta hangzás

Szélessávú számítógépes alkalmazásával, zajszűrő mikrofonjával és hi-fi stereo hangzással (C720) a Blackwire 700 fejhallgatói kivételes hangzást biztosítanak – így ideális megoldást jelentenek konferencia  beszélgetések illetve előadások lebonyolítására, de akár zenehallgatáshoz és egyéb multimédiás célokra. A Dynamic EQ funkció automatikusan, a felhasználástól függően optimalizálja a hangminőséget, hívásokhoz vagy multimédiás használat igényeinek megfelelően. Az integrált A2DP használatával akár mobilkészülékéről is lehetősége van médiafájlok elérésére.

Nagyobb mozgástér

A leválasztható kábel és az integrált klipsz kellő mozgásteret és térbeli szabadságot nyújt a kényelmes munkavégzéshez, mindez akár 10 órás beszélgetési idővel párosul! Kényelmesen párnázott fülhallgatói mobilis kialakításának köszönhetően kiválóan illeszkedik a headset tartós hordtáskájához – ideális megoldás, ha a készüléket magával kell vinnie.

  • A Plantronics Spokes szoftver segítségével:
  • Akár több alkalmazás hívásait kezelheti egyszerre
  • Battery Meter: praktikusan megjeleníti a headset akkumulátor állapotát
  • Könnyű, gyors és egyszerű testreszabást tesz lehetővé
  • Automatikus frissítés hívásfogadások alkalmával, nem csak IP alkalmazásoknál

http://www.plantronics.com/us/compatibility-guide/

Vélemények

Írd meg véleményed

Plantronics Blackwire C710-M Headset Microsoft Lync 87505-01

Plantronics Blackwire C710-M Headset Microsoft Lync 87505-01

Az új UC headset, USB és Bluetooth támogatással, kifejezetten Microsoft Lync alkalmazás számára optimalizálva

Írd meg véleményed